2020-09-07 08:15Artykuły

CANPOL WYBIERA CONSAFE LOGISTICS

W ramach szerszego planu inwestycyjnego, który ma zapewnić firmie utrzymanie pozycji lidera zarówno w kanałach tradycyjnych jak i nowoczesnych, właściciel marek Canpol Babies i Lovi zdecydował się na zakup najnowszej wersji systemu Astro WMS®.

- Wyboru systemu dokonaliśmy bardzo rozważnie, nie żałując czasu na rozmowy, wizyty referencyjne i analizy – mówi Marek Woźnica, kierownik magazynu odpowiedzialny za inwestycję – Ostatecznie to Astro WMS najlepiej spełnił nasze dzisiejsze oczekiwanie a co więcej, strategia produktowa Consafe wpisuje się w naszą wizję logistyki magazynowej w przyszłości – dodaje.

Jednym z wymagań postawionych dostawcom było dostarczenie ustandaryzowanego rozwiązania, które oparte jest o najlepsze praktyki rynkowe i nie wymaga zaawansowanego programowania „pod klienta”.

Cały artykuł przeczytasz TUTAJ

O nas Consafe Logistics

Consafe Logistics jest wiodącym w Europie dostawcą rozwiązań informatycznych do zarządzania magazynem. Nasz wysokiej klasy system WMS tworzy przewagę konkurencyjną i pomaga firmom na całym świecie w osiąganiu sukcesów rynkowych. Bogate doświadczenie i doskonałą znajomość rynku łączymy z praktyczną wiedzą z zakresu magazynowania. Rozpoznajemy potrzeby klientów dla których opracowujemy i wdrażamy dopasowane rozwiązania IT. Zmniejszamy koszty, zwiększając wydajność oraz poprawiając jakość obsługi klienta w magazynach o różnym stopniu zautomatyzowania. Robimy to od 1978 roku. Blisko 400 naszych pracowników – w biurach w Szwecji, Norwegii, Danii, Holandii, Polsce i Wielkiej Brytanii – pomaga klientom w 35 krajach lepiej zarządzać magazynami i centrami dystrybucyjnymi.